SOUS VIDE
sous-vide
-
Παράδοση δωρεάν εντός νομών Θες/κης κ Αττικής
-
Άμεση παραλαβή από τις αποθήκες μας
-
Νέος τιμοκατάλογος
Περιγραφή
Επαναστατικό και πρωτοποριακό, το ολοκαίνουργιο HYDRO-COOKING επιτρέπει το μαγείρεμα σε χαμηλή θερμοκρασία προϊόντων συσκευασμένων σε κενό.
Μπορούμε να διακρίνουμε δύο διαφορετικές φάσεις στον κύκλο εργασίας: ρύθμιση θερμοκρασίας στην πλακέτα ελέγχου (κανονικά η θερμοκρασία δεν φθάνει περισσότερο από 60°C) και η ρύθμιση του χρόνου μαγειρέματος.
Το νερό παραμένει πάντα στατικό κατά τη διάρκεια του κύκλου εργασίας και υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης της θερμοκρασίας χάρη σε έναν αισθητήρα ο οποίος επιτρέπει τη διατήρησή του σταθερή.
Αυτή η νέα τεχνολογία έχει πολλές προσδοκίες και το αποτελέσμα μαγειρέματος είναι εξαιρετικό. Τα τρόφιμα είναι νόστιμα και γευστικά με εξαιρετικά απαλή υφή, και η απώλεια βάρους τους μειώνεται.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το MINI-COOKING θεωρείται απαραίτητη συσκευή για κάθε επαγγελματική κουζίνα.
Overall dimension | 350 x 550 x 320 H |
---|---|
Chamber height | 200 mm |
Effective water level | 170 mm |
Maximum capacity | 25 Litres |
Working temperature | 45°-100° |
Power | 1000 W |
Weight | 12 Kg |
Voltage | 230V/50-60 HZ |